Hercules Open Dubbel 2021: 28 augustus - 5 september

Beste tennissers en (oud)deelnemers,

Staan jullie ook te popelen om weer met je dubbelpartner een toernooi te spelen? En na afloop gezellig met een aantal op het terras een drankje te drinken en andere tenniswedstrijden te kijken of aan te moedigen?

Iedereen verlangt waarschijnlijk weer naar die momenten en daarom zijn we bij Hercules nu al druk bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Open Dubbel Toernooi.

Hercules Open Dubbel Toernooi 28 augustus - zondag 5 september 2021

In die week wordt er niet alleen getennist. Ook is het mogelijk om mee te doen aan een wijnproeverij, de welbekende pubquiz voor jong en oud of aan te sluiten bij de BBQ. Uiteraard wordt er te allen tijde rekening gehouden met de dan geldende Corona maatregelen.

Hercules opent graag haar deuren voor iedereen. Het maakt niet uit wat je speelsterkte is, meedoen en samen kunnen sporten is ons motto! Alle speelsterktes zijn dus welkom, het enige wat je moet doen is je dubbelmaatje enthousiasmeren en je in te schrijven vóór 17 augustus 2021 via onderstaande link:

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/7347A88E-7E7A-4ECB-8708-29C23441CC71

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Goed om te weten dat inschrijving enkel mogelijk is als je KNLTB lid bent.

We hebben er zin in en hopen jullie te mogen verwelkomen vanaf zaterdag 28 augustus 2021 op Hercules.

Met sportieve groet, Gerard Boerrigter, Gaby Platenkamp, Christian Kleijweg, Tony Malhoe, Abel Looye, Jose Kager en Sanneke de Sonnaville

USV Hercules, Voorveldselaan 2 3573PV Utrecht Tel: 030 2717091