Bilts Open 2021

Van vrijdag 10 september t/m zondag 19 september 2021 wordt de 20e editie gespeeld van het open tennistoernooi van TV Fak, het Bilts Open 2021.

Bij ons toernooi kan worden ingeschreven voor herendubbel, damesdubbel en de mix in de categorieën 5-6, 7 en 8-9 en je mag je maximaal voor twee onderdelen inschrijven.

Deelname aan het Bilts Open is uitsluitend voor koppels van 18 jaar en ouder waarvan tenminste 1 speler lid is van een tennisvereniging uit de gemeente De Bilt, (Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk & Westbroek). Beide spelers van het koppel moeten zich afzonderlijk inschrijven.  

Tenzij een categorie te klein is voor een afvalschema en er in een poule zal worden gespeeld, vervolgen de verliezers van hun eerste wedstrijd het toernooi in de verliezersronde. Dit betekent dat men dus per onderdeel minimaal twee wedstrijden zal spelen.  

In tegenstelling tot de vorige 19 edities van het Bilts Open, wordt deze editie niet in week 39 gehouden maar in week 37. Dit heeft alles te maken met de najaarscompetitie die ook in deze periode begint.  

Inschrijven voor het Bilts Open kan hier: Inschrijven voor Bilts open 2021

Met vriendelijke groet,  

Commissie Bilts Open