Najaarscompetitie regels en inschrijfformulier

Beste competitiespelers,

Door de coronacrisis kon er dit voorjaar helaas geen competitie gespeeld worden. De KNLTB heeft besloten de voorjaarscompetitie te verschuiven in plaats van af te lassen. Het voordeel hiervan is dat er dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie.
Wat betekent dit? Alle competitievormen van het voorjaar worden aangeboden zie ook inschrijfformulier. Er moet opnieuw ingeschreven worden.

Graag voor 22-juni je inschrijving mailen naar [email protected] niet in de brievenbus.

  1. Voor de najaarscompetitie gelden een paar regelsHet inschrijfgeld bedraagt 38,62 per team.
  2. Indien een reeds ingeschreven team zich na 1 juli 2020 terugtrekt, zijn wij helaas genoodzaakt een boete op te leggen van €115,-. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven team na publicatie van de indeling geldt een boete van €225,-. Alles uiteraard onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
  3. Voor sommige competitiesoorten (bijv. 11 t/m 14 jaar, 13 t/m 17 jaar, 17+, 35+, 50+) zijn leeftijdsgrenzen vastgesteld. Er worden in principe géén leeftijdsdispensaties verleend. Voor de Junioren competitie geldt een uitzondering.
  4. De Biltse open wordt dit jaar niet gespeeld dat betekent dat er dit jaar gewoon op ons eigenpark gespeeld kan worden. Dit betekent dat er dit jaar geen extra kosten zijn voor baan huur tijdens deze najaarscompetitie. 
  5. Indien er teveel teams inschrijven bepaalt de TEC welke teams mogen spelen. Regels die we daarvoor hanteren zijn als volgt:

Aantal teams dat we maximaal kunnen plaatsen:    

  • Vrijdag maximaal 6 teams
  • Zaterdag maximaal 12 team. Op zaterdag gelden flexibele aanvangstijden. Wedstrijden beginnen tussen 9:00 en 16:30 uur.
  • Zondag maximaal ? (is nog afhankelijk van de jeugd). Op zondag gelden flexibele aanvangstijden. De 8&9 competitie start tussen 17:00 en 20:00 uur.

We loten per categorie Mix, Heren of Dames. In eerste instantie alles bij elkaar 17+, 35+, dubbel en normaal. Maar als er veel teams van 1 categorie zijn, gaan we verder splitsen. Als er in de leeftijdscategorie 1 team is mag die spelen. Als je uitgeloot wordt kan er als er ruimte is op een andere dag gespeeld worden.

Er is nog veel onzeker en we wachten ook verdere afspraken van de KNLTB af maar denken dat het goed is dat we ons vast zo ver mogelijk voorbereiden op hopelijk een sportieve najaarscompetitie. Zodra er meer duidelijkheid is zullen wij jullie daarover informeren.  

De TEC

inschrijfformulier najaar 2020 (1).pdf