Diana, een groot gemis

09 juni 2020


Diana leed aan de ziekte van Huntington. Een zeldzame, progressieve en helaas ongeneeslijke ziekte.
De wetenschap dat Diana het leven op aarde vroegtijdig zou moeten verlaten heeft haar echter nooit bij de pakken neer laten zitten. Sterker nog, het was juist een reden om vol te genieten van het leven. Wintersport met haar familie, kamperen met vrienden of met Patrick afreizen naar exotische oorden. Genietend van de grote maar ook kleine dingen.  

Ook op de tennisbaan kwam ze graag. Als trouwe supporter heeft ze bij menigeen aan de zijlijn gestaan. Of ze zat gezellig kletsend op het terras nippend aan een colaatje. Opgewekt en altijd attent naar andere toe en nooit te beroerd om tijdens toernooien achter de bar de handen uit de mouwen te steken.

Met humor en realiteitszin ging zij het leven tegemoet. Samen met haar steun en toeverlaat Patrick, haar lieve familie en trouwe vrienden werd alles uit de kast gehaald om het leven mooier te kleuren.  

En toen werd het toch ineens vrijdag 5 juni. Diana staakte haar strijd tegen Huntington.
Ze laat ons met verdriet maar zeker ook met mooie en warme herinneringen achter.  

Wij wensen Patrick, Josje, André en al haar dierbaren heel veel sterkte.   

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Boukje Dijkstra 23-06-2020 21:31

Heel veel sterkte!

avatar
Sandra de Ron-Rozier 21-06-2020 17:45

💞 wat een gemis!! 😥

avatar
Simone Verbeek 12-06-2020 20:00

Hou van je voor altijd‚̧

avatar
Marjolein de With 12-06-2020 19:26

veel sterkte met dit grote gemis. marjolein

avatar
Patrick Ramkema 09-06-2020 19:40

Wie moet er als eerste reageren op een bericht als deze, ik dacht laat ik het zelf doen. Wat zal ik je vreselijk missen sterker nog wat zullen we je missen want wanneer was je er niet? Je zij altijd ik ga gewoon mee en dan kijken we wel en gaat het niet is er vast wel iemand die me komt halen of me kan brengen. Zo makkelijk als jij altijd overal mee omging deed mij wel eens de mond snoeren om te zeggen dat ik ergens last van had. Maar dat neemt niet weg dat we ook samen erg veel beleefd hebben. Heel veel leuke maar ook mindere periodes en daardoor zijn we samen steeds sterker geworden. En werd liefde houden van en houden van zorgen voor maar wat deed ik dat graag schatje. Zal je vreselijk gaan missen maar zeker nooit vergeten. Afgelopen dagen zoveel berichten, kaarten en reacties en dat doet me zeker goed. Schat je hebt nu gekregen wat je wilde de rust die je al zolang verdiend hebt. Je was liefdevol, strijdbaar maar vooral dapper om ondanks alles aan jezelf te denken en hoe moeilijk ook we zijn het met je eens schat. We zullen je nooit vergeten.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen