JEUGD: inschrijven najaarscompetitie

26 mei 2024


De voorjaarscompetitie 2024 is nog niet voorbij, maar:

Gelukkig kun je je alweer opgeven voor de najaarscompetitie! De najaarscompetitie start in september. Meedoen met de competitie is hartstikke leuk en leerzaam. Het geeft, naast de training, weer een extra mogelijkheid om te tennissen. Doen dus! Bij je aanmelding kun je aangeven met wie je graag in het team wilt. Ook kun je je als team aanmelden.   

We spelen in totaal 5 keer, dus hou rekening met je beschikbaarheid want je team rekent op je!!!!   

Doe je mee? Meld je dan uiterlijk zondag 9 juni 2024 aan bij ons via [email protected] of via de JC Mobiel 0620269097  

We doen onze uiterste best om er leuke teams van te maken. In overleg met de trainers zal de uiteindelijke verdeling worden gemaakt.  

Belangrijk om te weten: de nadruk bij deze competities ligt op het spelen van leuke wedstrijdjes, het plezier in het spelen en het ontmoeten van andere kinderen. De wedstrijden worden gespeeld op zondagochtend (geel vaak wat later in de ochtend) tegen kinderen van andere tennisverenigingen uit de buurt. Je speelt in een team met medeFAKgenoten.   

Geef je zo snel mogelijk op, want het is niet mogelijk na sluitingsdatum kinderen of teams toe te voegen. We vinden het heel vervelend om kinderen te moeten teleurstellen omdat ze te laat opgegeven zijn, dus wacht niet met inschrijven.   

Graag zien we jullie inschrijvingen uiterlijk 9 juni 2024 tegemoet!  

Hartelijke groet,
De Jeugdcommissie  

JEUGD knltb-tennis-speeldata-najaarscompetitie-2024 (1).pdf

Nieuwscategorieën