Nieuwe corona maatregelen vanaf 6 november !

05 november 2021


Nieuwe corona maatregelen vanaf 6 november.

  • Een Corona Toegangsbewijs (CTB) samen met een ID bewijs is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder die gebruik maakt van de kantine en/of het buitenterras. Hierop zal worden gecontroleerd door de kantinedienstleden middels een QR- code scanner. Dit geldt ook voor de keuken, de kleedruimten en de daar aanwezige toiletten. Dus niet voor de toiletruimten in het voorportaal, deze zijn door iedereen te gebruiken.    
  • Proactief omgaan met de 1.5 meter afstand houden (overigens geen verplichting), hiervoor zal de inrichting in zowel de kantine als het buitenterras aangepast worden. 
  • Het blijft belangrijk om de nog steeds geldende basis maatregelen / richtlijnen te volgen.
  • Indien bardienstplicht leden geen CTB of geldige PCR test kunnen laten zien, mag hij of zij geen bardienst vervullen. Hiermee is zij of hij niet ontslagen van de bardienstplicht. Men heeft dan de keuze uit de volgende mogelijkheden:
    • Een ander FAK lid zoeken/ruiling voor de invulling van jouw dienst
    • Een PCR test laten uitvoeren, niet ouder als 24 uur met een negatieve test uitslag.    

Voor meer informatie verwijzen we je naar de KNLTB site:  https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/11/toch-geen-coronapas-voor-buitensport-wel-binnen-en-op-terras-vanaf-18-jaar/    

We vragen iedereen de discipline te hebben om de nieuwe maatregelen te volgen. De gemeente heeft aangekondigd actief te handhaven bij sportverenigingen en we zullen dus alles op orde moeten hebben om te kunnen blijven tennissen met z’n allen. Laten we deze stap ook met elkaar doen.  

Namens het bestuur en de Kantinecommissie. 

Nieuwscategorieën