Nog even geduld, maar dan kunnen ook de senioren weer tennissen

07 mei 2020


Afgelopen woensdag heeft het kabinet de coronamaatregelen versoepeld en mogen tennisverenigingen vanaf 11 mei de banen voor senioren weer openen.

We begrijpen dat iedereen staat te springen om weer te beginnen, maar we moeten toch even pas op de plaats maken. Er zijn namelijk strikte voorwaarden voor het openen van het park.

Voor de jeugd hebben we inmiddels aan alle voorwaarden voldaan waardoor zij 3x per week op maandag, woensdag en vrijdag van 14:00 – 18:00 uur kunnen tennissen.

Voor de senioren moeten nog de nodige maatregelen getroffen worden. De voorwaarden waaraan we moeten voldoen om het park te openen voor senioren worden door NOC*NSF en KNLTB bepaald. Zodra deze voorwaarden bekend zijn gaan we kijken wat dit voor een mogelijkheden biedt binnen onze vereniging. Hiervoor maken we een plan dat we eerst moeten voorleggen aan de gemeente. Na goedkeuring van de gemeente kunnen we het park daadwerkelijk openstellen.

We werken er hard aan om zo snel als mogelijk open te gaan voor alle leden, maar of dat aanstaande maandag gaat lukken is nog zeer de vraag.

De banen zijn voor senioren dus tot nader bericht gesloten.

We gaan ervan uit dat jullie hier begrip voor hebben en vragen nog even geduld. Uiteraard houden we jullie op de hoogte en berichten wij zodra er meer duidelijkheid is.  

Nieuwscategorieën