Rabo Clubsupport 2019

05 september 2019


Stemmen
Van 27 september t/m 11 oktober 2019 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor tv FAK belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor:
Jeugdactiviteiten en stimuleren sporten voor mensen met beperking.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op tv FAK tijdens de Rabo Clubsupport van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf medio september een persoonlijke stemcode.

Samenwerking met FC De Bilt en C.S.V. Fraternitas
Om onze opbrengst te verhogen zijn wij als TV FAK voor deze actie een samenwerking aangegaan met twee andere bekende verenigingen uit De Bilt, te weten Voetbalvereniging FC DE BILT en C.S.V. Fraternitas.

Wij roepen onze FAK-leden dan ook op om naast de maximale twee stemmen voor TV FAK de overige drie stemmen te gunnen aan FC De Bilt en C.S.V. Fraternitas.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubsupport op www.rabobank.nl/rh
Bedankt voor jouw steun!

Groeten van tv FAK

Nieuwscategorieën