Walk to fight cancer: 10 juli

Beste allen, 

2 jaar geleden hebben wij ons als gemeente gekoppeld aan de samenloop voor hoop, dat was een hele leuke 24 uur wandelen, waarin het samenwerken heel erg naar voren kwam. 

Nu organiseren de buurtsportcoaches van MENS De Bilt de 'walk to fight cancer' dat is een wandeling van 12,5 km of 25 km door onze gemeente om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Zaterdag 10 juli is de dag van de wandeling en ons lijkt het leuk als er diverse sportclubs/scholen of andere instanties meedoen of sponsort (misschien de sponsors van de clubs benaderen) 😉. Er wordt rond 10 uur gestart met wandelen, en onderweg is nog de mogelijkheid tot het halen van aardbeien en ijs (dat wordt gesponseerd door de buurtsportcoaches).

De inschrijfkosten zijn 15 euro p.p. Dat geld wordt gebruikt voor de organisatie van de dag, je krijgt hiervoor een t-shirt en een lunchpakket voor onderweg, wat erover blijft gaat allemaal naar het goede doel. Mocht het geld een struikelblok zijn, dan kunnen we daar vast een oplossing op vinden, mail ons dan!

Aanmelden kan via de link hieronder! Stuur het gerust door in je eigen netwerk, zodat we zoveel mogelijk deelnemers krijgen.

https://www.fightcancer.nl/register/walk-to-fight-cancer/aanmelden

 Met vriendelijke groet,

Niels van Veelen Buurtsportcoach, [email protected]mensdebilt.nl