Digitale bardienstplanner: toelichting en handleiding

Clubapp Je kunt je bardienst invullen via de KNLTB clubapp die je kunt downloaden op je smartphone

Punten versus aantal bardiensten Het aantal bardiensten is omgezet in een aantal punten. Ieder lid moet 2 punten behalen. Afhankelijk van de zwaarte van de bardienst zijn er diensten van 1 punt en van 2 punten. Het aantal punten staat duidelijk aangegeven in het rooster.  

Uitzondering: Competitiespelers draaien tijdens de competitie een extra bardienst. Vrijwilligers hoeven geen bardienst te draaien (behalve als zij competitie spelen). En meer bardiensten draaien mag natuurlijk altijd.  

Wees er snel bij Wij raden je aan om je bardienst snel te plannen zodat je nog voldoende keuze hebt.

Bardienst toewijzen Heb je niet zelf op tijd een bardienst gepland dan wijzen wij je een bardienst toe. Het kan zijn dat je meteen een bericht ontvangt met een geplande bardienst, maar het kan ook zijn dat je later in het jaar een bardienst toegewezen krijg. Let op! Deze toegewezen bardienst is bindend.  

Tip! Samen bardienst draaien Als je samen met een medelid bardienst wilt draaien, wacht ook dan niet te lang met plannen. Zoek naar 2 vrije identieke bardiensten en vul gelijktijdig ieder je eigen bardienst in. Zo voorkom je dat iemand anders in de tussentijd een van de tijden plant.

Extra hulp Kom je er toch niet helemaal uit dan kan je ons altijd mailen:

[email protected]