digitale bardienstplanner: toelichting en handling

Clubapp of website Er zijn 2 manieren om je bardienst in te vullen. Via de KNLTB clubapp en via mijn.knltb.club Op pagina 2 en 3 vind je de betreffende handleiding.  

Punten versus aantal bardiensten Het aantal bardiensten is omgezet in een aantal punten. Ieder lid moet 2 punten behalen. Afhankelijk van de zwaarte van de bardienst zijn er diensten van 1 punt en van 2 punten. Het aantal punten staat duidelijk aangegeven in het rooster.  

Uitzondering: Competitiespelers draaien tijdens de competitie een extra bardienst. Vrijwilligers hoeven geen bardienst te draaien (behalve als zij competitie spelen). En meer bardiensten draaien mag natuurlijk altijd.  

Wees er snel bij Wij raden je aan om je bardienst snel te plannen zodat je nog voldoende keuze hebt, maar in ieder geval uiterlijk voor zondag 21 maart.  

Bardienst toewijzen Heb je voor zondag 21 maart geen bardienst gepland dan wijzen wij je een bardienst toe. Het kan zijn dat je meteen een bericht ontvangt met een geplande bardienst, maar het kan ook zijn dat je later in het jaar een bardienst toegewezen krijg. Let op! Deze toegewezen bardienst is bindend.  

Tip! Samen bardienst draaien Als je samen met een medelid bardienst wilt draaien, wacht ook dan niet te lang met plannen. Zoek naar 2 vrije identieke bardiensten en vul gelijktijdig ieder je eigen bardienst in. Zo voorkom je dat iemand anders in de tussentijd een van de tijden plant.

Extra hulp zondag 21 maart Kom je er toch niet helemaal uit dan kan je op zondag 21 maart tussen 12:00 en 15:00 uur naar FAK komen. Daar zitten wij, coronapoof, voor je klaar om samen je bardienst te plannen.