Tennisles

Op maandag 29 maart 2021 start het nieuwe seizoen voor alle groepen tot 20.40 uur. Vanwege de avondklok beginnen de groepen van na 20.40 uur op dinsdag 6 april. Mocht de avondklok dan nog niet zijn opgeheven dan zal de tennisleraar (Toon Leenaers) kijken hoe deze groepen op een andere tijd ingedeeld kunnen worden.

De groepstrainingen bestaan dit zomerseizoen voor de meeste groepen uit 19 weken van ieder 50 minuten. Zie hiervoor de “Lesdata tv FAK zomerseizoen 2021” op de site van tv FAK.

Ook dit jaar verzorgt Toon Leenaers de trainingen samen met Hans Feitsma en Julian Verwegen.

Op het digitale inschrijfformulier tennisles zomer 2021 kun je jouw voorkeur betreffende de groepsgrootte aangeven. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur, je mag hierbij ook meerdere opties aangeven.

Je kunt aangeven of je 1 of 2 keer per week wil trainen. De prijzen zijn op basis van 1 keer per week trainen. Uiteraard is het ook mogelijk om dan in verschillende groepsgrootte te trainen.

Het indelen is ieder seizoen weer een flinke puzzel zeker omdat er vooral op de avond maar beperkt ruimte is. Het zou mooi zijn als de volwassenen ook beschikbaar zijn in de ochtend of middag, zodat er dan ook groepen gemaakt kunnen worden.

Voor een privé training kun je je op ieder moment aanmelden. De indeling hiervan zal plaatsvinden nadat de groepen zijn ingedeeld.

Op het inschrijfformulier kun je aangeven wanneer je NIET kunt trainen.

Dit jaar is er geen tarief verhoging.

Graag tot ziens met 1,5 meter afstand op de tennisbaan 😊

Toon Leenaers Tel / WhatsApp: 06-23240983 [email protected]