Lid worden

Personal information

1/2 Algemeen
2/2 Inschrijfformulier

Inschrijfgeld en borg druppel

Zodra de inschrijving met pasfoto ontvangen is en het inschrijfgeld van € 15,- op IBAN rekeningnummer NL38 RABO 0378 3535 94 is bijgeschreven, sturen wij je een bevestiging dat je geplaatst bent. Ook als er geen wachtlijst is, dient inschrijfgeld betaald te worden.

Voor de jeugd hoeft geen inschrijfgeld te worden betaald!

Voor de toegang tot ons tennispark en de fietsenstalling maakt t.v. FAK gebruik van een “druppel”. Hiervoor dient (gelijktijdig met het inschrijfgeld) eenmalig een borg te worden betaald van € 10,00 per druppel. De druppel is voor junior-leden niet verplicht.

 Lidmaatschap t.v. FAK

Het lidmaatschap van t.v. FAK kost per seizoen (1 april t/m 31 maart):

  • voor senioren: € 150,-;
  • voor junioren € 75,-.

Indien later in het seizoen het lidmaatschap wordt aangegaan, zal de contributie over de resterende periode berekend worden.

Zodra je lid bent kun je contact opnemen met onze tennisleraar Toon Leenaers voor lesmogelijkheden. Zie ook www.tvfak.nl/tennisles.

Er mogen geen tennislessen gevolgd worden als je geen lid van onze vereniging bent.

De kantinecommissie doet een beroep op seniorleden om (tweemaal per seizoen) bardiensten te draaien. Bij t.v. FAK is dit verplicht. Meer informatie over de bardienst vind je op de site. Bij aanvang van ieder nieuw tennisseizoen kun je zelf een datum voor de bardienst opgeven.

 Voorwaarden

Met het insturen van de inschrijving en het betalen van het inschrijfgeld en de borg gaat u akkoord met de bovenstaande voorwaarden.

Privacy verklaring

De ingevulde gegevens worden gebruikt conform de privacy policy. De privacyverklaring van t.v. FAK kun je vinden op www.tvfak.nl/privacy_verklaring.