Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van t.v. FAK! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/2 Algemeen
2/2 Inschrijfformulier

Inschrijfgeld en borg druppel 

Het ondertekende inschrijfformulier wordt in behandeling genomen door de ledenadministratie. Men kan zelf de foto in de KNLTB ClubApp zetten, zodra het bondsnummer is ontvangen.

In de KNLTB ClubApp kan men inloggen met  je bondsnummer en wachtwoord. Het wachtwoord kan  men zelf aanmaken. Het bondsnummer is te vinden op de factuur die door de ledenadministratie wordt verstuurd.

Indien men naast het lidmaatschap ook tennislessen wil volgen, kan men voor de lesmogelijkheden contact opnemen met Toon Leenaerts, tennisleraar van t.v. FAK. Dit kan telefonisch 06-23240983 of via het mailadres: [email protected]. Zie ook www.tvfak.nl/tennisles. Mocht het volgen van tennislessen niet direct mogelijk zijn, dan kan eventueel het lidmaatschap later ingaan. Er mogen geen tennislessen gevolgd worden als men geen lid  is van onze vereniging.

Voor de toegang tot ons tennispark en de fietsenstalling maakt t.v. FAK gebruik van een “druppel”. Hiervoor dient (gelijktijdig met het inschrijfgeld) eenmalig een borg te worden betaald van € 10,00 per druppel. De druppel is voor juniorleden niet verplicht. Bij beëindiging van het lidmaatschap kan de druppel weer worden ingeleverd. De borg wordt dan teruggestort.

Het definitieve lidmaatschap gaat pas in wanneer de inschrijving is ontvangen en het inschrijfgeld en borg (tezamen € 25,00) op IBAN rekeningnummer NL38 RABO 0378 3535 94 is bijgeschreven. Men ontvangt dan een bevestiging. Indien er een wachtlijst is dient men wel het inschrijfgeld van € 15,00 te voldoen. Voor de jeugd hoeft geen inschrijfgeld te worden betaald.

Lidmaatschap t.v. FAK

Het lidmaatschap van t.v. FAK kost  per seizoen (1 april t/m 31 maart):

  • voor senioren: € 150,00;
  • voor junioren   € 75,00.

Indien later in het seizoen het lidmaatschap wordt aangegaan, zal de contributie over de resterende periode berekend worden.

De kantinecommissie doet een beroep op seniorleden om tweemaal per seizoen bardiensten te draaien. Bij t.v. FAK is dit verplicht. Meer informatie over de bardienst vindt men op de site. Bij aanvang van ieder nieuw tennisseizoen kan men zelf een datum voor de bardienst opgeven.

Voorwaarden

Met het insturen van de inschrijving en het betalen van het inschrijfgeld en de borg gaat men akkoord met de bovenstaande voorwaarden.

Privacyverklaring

De ingevulde gegevens worden gebruikt conform de privacy policy. De privacyverklaring van t.v. FAK kan men vinden op www.tvfak.nl/privacy_verklaring.