Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen & antwoorden voor leden en niet-leden over het lidmaatschap bij t.v. FAK.

Lid worden:

  • Kan ik mij inschrijven? Ja, je kunt je inschrijven via dit inschrijfformulier. De inschrijfkosten zijn € 15,- voor senioren. Inschrijfkosten worden niet verrekend. Vergeet niet je foto te uploaden! Zodra wij het inschrijfgeld hebben ontvangen is je inschrijving definitief.
  • Hoeveel kost het lidmaatschap? Het lidmaatschap kost per jaar (vanaf 1 april '16):

- voor junioren: € 75,-;

- voor senioren € 150,-.

Een contributiejaar bij t.v. FAK loopt van 1 april tot 1 april. Je bent senior als je in het contributiejaar 18 jaar wordt of 18 jaar of ouder bent.

  • Kan ik tennisles krijgen zonder dat ik lid ben? Nee, je kunt pas tennisles krijgen als je lid bent. Wanneer je lid wordt kun je je wel gelijk opgeven voor de tennisles.
  • Doet FAK mee aan de KNLTB-competitie? Ja, er zijn meerdere teams. je kunt je eigen team samenstellen. Informatie over competitie en teams kun  je opvragen via [email protected].
  • Ik ken (bijna) niemand bij de vereniging. Is het gemakkelijk om mensen te leren kennen? Voor nieuwe leden is er altijd een welkomstavond en er zijn Toss avonden. Daar kun je in ieder geval kennis maken met het bestuur en de tennistrainer Toon. Bovendien organiseert FAK regelmatig toernooien en competities voor haar leden.

Gegevens wijzigen en lidmaatschap opzeggen: 

  • Welke wijzigingen moet ik doorgeven? Wijzigingen in je gegevens, zoals je naam, adres of mailadres, moet je aan de ledenadministratie doorgeven. Bij overlijden van een lid moet de naaste familie dit ook laten weten aan de ledenadministratie om onprettige situaties te voorkomen.
  • Hoe kan ik wijzigingen doorgeven? Wijzigingen geef je per mail door aan de ledenadministratie: [email protected]
  • Ik wil stoppen, Wat moet ik doen? Als je wilt stoppen moet je dit per mail onder vermelding van je naam en bondsnummer vóór 1 januari aan de ledenadministratie doorgeven. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging.

Als je na 1 januari doorgeeft dat je wilt stoppen, ben je verplicht de door ons gemaakte kosten voor registratie bij de KNLTB van € 20,- te vergoeden.

Overig: 

  • Ik wil graag even iets vragen aan de ledenadministratie. Soms is het fijn om even iets direct te kunnen vragen. Omdat ook bij de ledenadministratie leden 'werken' die het vrijwillig doen, ontvangen zij bij voorkeur je vraag per mail, [email protected].

Bij dringende zaken kan er contact opgenomen worden op dinsdag tussen 19.00 en 20.00 uur met Joyce Hagedoorn tel. nr. 06-40422059 of op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur met Josje Bloemendal tel. nr. 030-2202281.

  • Ik word 18 jaar. wat verandert er dan? In het contributiejaar dat je 18 wordt, word je senior. Het contributiejaar loopt van april tot april. Ben je bijvoorbeeld in november jarig, dan word je met ingang van april in dat jaar (je bent dan nog 17) senior lid. Je hoeft dat jaar nog geen bardienst te doen.

Mis je een vraag? Of heb je een opmerking over deze vragenlijst? Wij willen het graag weten! Geef het door via [email protected]