Laddercompetitie senioren

Fak introduceert een laddercompetitie voor alle seniorleden.

Een laddercompetitie is een systeem waarbij leden elkaar uitdagen om een officiƫle wedstrijd te spelen met als doel om steeds hoger te klimmen op de "ladder".
Er wordt gespeeld op tijd, singels 45" en dubbels 60" (incl inspelen) . De stand is het aantal games (je speelt dus geen sets maar telt de games door). Zo klim of daal je op de "ladder".
Je daagt iemand uit die maximaal 3 treden boven jou staat en bepaalt samen een dag en tijd dat jullie kunnen. 

Je meld je aan via de clubapp of via 'Mijn club' op tvfak.nl
Ga naar het kopje 'Laddercompetities' en klik de gewenste competitie aan. Vervolgens vindt je aan de rechterkant de 'Inschrijven' knop. Na het klikken op 'Inschrijven' krijg je een popup waarna je de inschrijving kunt afronden. Na het inschrijven komt er nog een groene tekst met 'Inschrijving succesvol afgerond' in beeld en zie je dit direct terug onder het kopje 'Laddercompetitie'.

Vervolgens kan je iemand uitdagen. Je verstuurt vanuit de clubapp een uitdaging (via knop 'Uitdaging'). Je kan alleen mensen uitdagen die maximaal 3 treden boven je staan op de ladder (niet onder je).

Voor de dubbels geldt dat je als koppel inschrijft en dan de uitdaging aangaat. Je kunt zowel HD, DD of mix spelen. Via de app wordt een mail gegenereerd naar je tegenstander. Die accepteert de uitdaging en het voorgestelde tijdstip of stelt een andere tijd en datum voor. Zodra jullie een passende datum en tijd hebben gevonden accepteer je de uitdaging via de mail

Hierna wordt er automatisch een wedstrijd aangemaakt in het systeem en kan de toekomstige wedstrijd plaatsvinden.

Het invoeren van de uitslagen doe je zelf via de website-inlog. Dit is alleen mogelijk als een wedstrijd is afgerond.

Vanaf 22 juni is de ladder geopend. We hebben 2 soorten. 1 voor dubbels en 1 voor singels. Beide zijn gemengd.

We hopen hieree een nieuwe competitievorm aan te bieden voor iedereen.

Dus aan de slag.