25-jarig jubileum programma

Beste Leden van FAK,

Het programma voor het jubileumweekend op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni is rond!

Hoog tijd dus om jullie bij te praten.

Zaterdag 25 juni

Om 14.00 uur heten we je van harte welkom op ons tot Tropisch ‘Summer Breeze’ omgetoverde park. Wat volgt is een middag boordevol actieve en bijzondere spellen op onze tennisbanen voor jong en oud. Wat denk je bijvoorbeeld van 360 ball. Een combinatie van tennis, squash, padel en een beetje volleybal. Maar we hebben ook SpeedMinton en Air badminton.

Nieuwsgierig? bekijk een demonstratievideo van 360 ball via deze link en kom het weekend vooral meedoen en/of kijken!

Voor wie het wat rustiger aan wil doen hebben we baan 2 ingericht voor Boccia (een soort jeu de boules). Op het terras vind je een officiële roulette- en blackjack tafel waar je je geluk kunt beproeven. John de Kaasboer en Slagerij van Loo zorgen er deze middag voor dat je in Summer Breeze stijl kan smullen van lekkere hapjes.

Om 17:00 uur heten we alle leden van harte welkom om het glas te heffen op ons 25-jarig bestaan tijden de officiële receptie.

Daarna sluiten we de spellenmiddag af en maken we ons op voor de avond.

Want een jubileum is natuurlijk geen jubileum zonder een spetterende feestavond. Om 20:00 uur verwelkomen wij jullie met de fantastische coverband The Mad Donna’s.

Deze avond mogen jullie ook familie of vrienden meenemen, hoe meer zielen hoe meer vreugd……

Zondag 26 juni

Uitslapen is er niet bij dit weekend. 10:00 uur start de clinic voor de volwassenen.

Klik op deze link om je in te schijven.

Om 13:00 uur is de jeugd aan de beurt. Tussen beide clinics door kun je genieten van een heerlijke lunch die je namens FAK wordt aangeboden. Daarna volgt voor de volwassenen een klaverjastoernooi met fantastische prijzen.

Opgeven voor het klaverjassen kan via deze link.

Om 15:30 uur sluiten we het weekend af met een borrel en hopen we dat iedereen heeft genoten van een bijzonder jubileum.

Praktisch

Voor de activiteiten op de zondag vragen we je via bovenstaande links op te geven. Uiteraard mag je ook komen als je je niet hebt opgegeven, maar het helpt ons bij het organiseren.

We kijken er naar uit om er met z’n allen een gezellig weekend van te maken.

We hebben er zin in!!

De jubileumcommissie